Будинок на схилах Голлівуду Фото
Інтер'єр

Будинок на схилах Голлівуду

Рецепт подолання кризи ідентичності
  • 967
  • 0
0 репостів

Будинок знаходиться у Голлівуді, штат Каліфорнія. Дизайн невеликого дворівневого будинку загальною площею 100 квадратних метрів реалізувала дизайнерська студія JAC Interiors.

Господарі будинку - молода пара - при покупці житла побажали відразу оновити інтер'єр, щоб уникнути ідентичності з сусідніми будинками. Основним побажанням було зробити щось сучасне, але так, щоб з часом ультрамодні дизайнерські вишукування не обтяжували своєю оригінальністю.

Перше, що зробили дизайнери - прибрали всі перегородки, створивши єдиний простір. Таким чином вдалося додати об'єму і простору у будинку. При цьому зонування приміщення було виконано за допомогою меблів та елементів декору.

Простір у будинку

Якщо піднятись сходами, біля входу можна побачити стіну з квітковим фрагментом. Яскравий малюнок гармонійно вписується у простір і є акцентною сполучною ланкою у використанні декору темного кольору у приміщенні. Біля сходів - великі розсувні двері, які ведуть у невеликий внутрішній дворик з басейном.

Внутрішній двір з басейном

Ліворуч від сходів знаходиться зона вітальні. Центральне місце займає камін темно-коричневого кольору. Старий камін покрили текстурними панелями. Орнамент «плетіння», відтворений на панелях методом тиснення, створює витончений і сучасний зовнішній вигляд.

По один бік від каміна розташувалась невелика робоча зона, з іншого - зона відпочинку.

Сучасний камін

У зоні відпочинку розташувався великий диван з рудої шкіри, сусідить з ним шкіряне крісло-шезлонг. Поруч розмістився вишуканий скляний журнальний столик - все разом створює комфортну обстановку для відпочинку.

Затишна зона відпочинку

Доповнює і створює приємну атмосферу оригінальний декор на стіні. Це і яскравий трофей, і картини «чотирилапих», і іграшкова зброя.

Наявність декору розбавляє суворість

Освітлює зону люстра-трансформер з 16 ламп, що справляє враження лап гігантського павука.

Люстра-павук

На протилежному боці розташувалися кухня та їдальня. Кухня виконана у світлих тонах. Білі меблі доповнює кремова робоча стінка з графічним малюнком на шпалерах. Висвітлюють зону світильники у вигляді конусів, які звисають на дротах.

0178871001458924227.png
0181692001458924227.jpg
0184057001458924227.jpg

У невеликій їдальні розмістився темно-горіховий стіл  у оточенні різнобарвних стільців Eames, дуже популярних останнім часом. Доповнює зону грифельна дошка, що розташувалася поруч на стіні. На такому  місці для трапези обійдешся без нудьги!

Гармонія простору

Ну й нарешті, під самим дахом, на другому рівні розташувалась спальня. Потрапити у спальню можна по невеликій драбині. Далі - це вже приватна зона.

ФОТО: designfather


НАША ДУМКА:

Будинок у міру насичений кольором і оригінальним декором. Інтер'єр поза часом, у якому завжди будеш відчувати затишок і гармонію.

Olga Фото
Olga
  • 967 переглядів
  • 0 коментарів
Faqindecor Контакты: Телефон:+380636949447, Электронная почта: faqindecor@gmail.com Адрес: 7, Gogol str, Kharkiv, Ukraine