Канал телеграм]
Mancave: австралійський лофт для холостяка Фото
Інтер'єр

Mancave: австралійський лофт для холостяка

Стара архітектура та сучасний дизайн
  • 722
  • 0
  • Allen Jack+Cottier Фото Allen Jack+Cottier
  • Тип приміщення Тип приміщення: Приватний будинок
  • Адреса Адреса: Сідней, Австралія
0 репостів

Архітектурна студія Allen Jack+Cottier — одна з провідних у Австралії. Їм належить безліч різноманітних проектів, які довели, що немає кордонів та рамок для їхньої команди та творці Mancave — ще один варіант звичного лофту.

Проект Mancave виявився не таким вже й прости. Як і в старі добрі часи, коли тільки з'явився лофт, перед архітекторами стояло завдання перебудувати стару промислову будівлю, зберегти її атмосферу та при цьому зробити приємний сучасний дизайн.

У Mancave втілилися всі можливості моделювання простору. Першу половину будівлі архітектори залишили практично без змін, зберігши старі цегляні стіни, замінили тільки плитку та паркет.

Завдяки дизайнерам, друга частина будинку кардинально перевтілилася. Напівглянцева моделююча піна сформувала обличчя деяких кімнат та перетинки в інших приміщеннях. Так, в одному будинку поєднуються два різних стилі й тим самим створюється незвичний інтер'єр.

 

На першому поверсі: вітальня, кухня та їдальня — усі компоненти загальної відкритої зони. Приватний характер тут забезпечує хмара-перетинка, яка нагадує самостійну сучасну скульптуру.

 

В інтер'єрі автори сумістили звичайні, антикварні та оригінальні меблі. Такий хід дозволяє створити невимушене, а іноді й неочікуване поєднання, як, наприклад, на кухні, де в одній композиції є потерта дерев'яна стійка, блискуча кухонна зона та грубі металеві елементи.

Не тільки бар та басейн, але й гардеробна та ванна кімната нагадується ексклюзивні інтер'єри, де простота цегляного облицювання лише підкреслює багатство та елегантність.

 

Оскільки в будівлі великі вікна, проблем з природнім освітленням не виникло. Дизайнери додали скляних перетинок, які формують додаткові коридори та стелю таким чином, щоб уникнути прямих сонечних променів та створюють приємну напівтінь.

Зсередини та зовні, завдяки невеликим дворикам, будинок оточений великою кількістю зеленню. Це дозволяє відчути простір та свободу простору. Тим не менш, Mancave створює легке враження хаотичності та недбалості, що, між іншим, лише додає індивідуальності та шарму цьому житлу. 

Джерело: architectsajc homeadore


НАША ДУМКА:

Відкритий, невимушений дизайн, у якому немає нічого зайвого і який легко трансформувати за бажанням.

Valeria Фото
Valeria
  • 722 переглядів
  • 0 коментарів
Читайте далі
Faqindecor Контакты: Телефон:+380636949447, Электронная почта: faqindecor@gmail.com Адрес: 7, Gogol str, Kharkiv, Ukraine
Добавить проект