Канал телеграм]
Оптимізуй це: дизайн маленької квартири в Лондоні Фото
Інтер'єр

Оптимізуй це: дизайн маленької квартири в Лондоні

Текстура і дзеркала, яскраві кольори і контрастні принти на службі у розширення простору.
  • 1 120
  • 0
  • Тип приміщення Тип приміщення: Квартира
  • Площа Площа: 45 кв.м.
  • Адреса Адреса: Лондон, Велика Британія
1 репостів

У роботі над проектом невеликої лондонської квартири німецькі дизайнери STUDIO ALEXANDER FEHRE боролися за кожен сантиметр, але поставленого завдання досягли, створивши стильне сучасне і функціональне житло.

Невелика двокімнатна квартира площею 45 квадратних метро знаходиться у центрі Лондона, всього у декількох кроках від Тауерського мосту.

Перед дизайнерами STUDIO ALEXANDER FEHRE стояли такі завдання: організація функціональності і максимальне розширення простору, оскільки у невеликій за площею квартирі була ще одна проблема - вузькі ванна кімната, кухня і спальня, та й вітальня просторістю не відрізнялася.

Щоб додати більше "повітря" вітальні, їдальні зону перенесли до кухні.

Дуже незвичайна їдальня зона

Їдальня розмістилася біля вікна, на невеликому подіумі. Шпалери з чорно-білим орнаментом по всьому периметру, яскраві червоні лави та стіл, мідна люстра над столом визначили столову як невеликий, але затишний окремий простір.

0178545001458643683.jpg
Зона кухні Зона кухні
0188315001458643683.jpg

Уздовж однієї зі стін у кухні розташувалася робоча зона у світлих тонах, а навпроти - відкритий стелаж, який об'єднує кухню з вітальнею. В стелажі "сховалися" розсувні двері, щоб при бажанні можна було відокремити кухні від вітальні.

Стелаж, розсувні двері та масивний мідний світильник

Чорна паркетна підлога проходить з кухні у вітальню, що привносить відчуття єдності у це просторове планування, а блискуче лаковане оздоблення створює додаткову глибину.

Завдяки великому кутовому дивану, стильному столу у формі сходинок, масивній мідній люстрі, що звисає краплями вниз, й дзеркалу на стелі вітальня має яскраво виражену лаунж-атмосферу.

Стіл-сходинки і дзеркало на стелі, що розширює простір

Спальна кімната досить вузька, тому виникла ідея побудувати платформу зі світлого дерева. Ліжко знаходиться на верхній частині, таким чином, структуруючи приміщення. Стіни  спальні пофарбовані у темно-фіолетовий колір, гарно контрастуючи зі світлими стелажами та подіумом.

У ванній кімнаті встановили простору душову кабіну, а надати обсягу вузькому простору допомогли дзеркала, зелені шпалери на всю стіну з принтом листів, полиці-ніші та контрастне поєднання кольорів.

ФОТО: alexanderfehre


НАША ДУМКА:

Дизайн цієї лондонської квартири у черговий раз доводить, що зручність, стиль і функціональність приміщення визначаються далеко не кількістю квадратних метрів.

Elena Фото
Elena
Теги:
  • 1 120 переглядів
  • 0 коментарів
Читайте далі
Faqindecor Контакты: Телефон:+380636949447, Электронная почта: faqindecor@gmail.com Адрес: 7, Gogol str, Kharkiv, Ukraine
Добавить проект