Париж для двох: сучасний інтер'єр у старовинному будинку Фото
Інтер'єр

Париж для двох: сучасний інтер'єр у старовинному будинку

Як здружити ліпнину та мінімалізм
  • 2 132
  • 0
  • Septembre Фото Septembre
  • Тип приміщення Тип приміщення: Квартира
  • Площа Площа: 60 кв.м.
  • Адреса Адреса: Париж, Франція
2 репостів

Чітка геометрія, переважання білого, вивірений лаконізм у кожній деталі, і все це в шикарному оздобленні архітектури османського будинку. Цей сміливий дизайн був розроблений студією Septembre для пари, яка працює в модельному бізнесі.

Квартира площею 60 кв. м. розташована в самому центрі Парижа в одному з османських будинків. У ході реконструкції планування змінили: видалили стіни та балки, розширили простір квартири.

План квартирыПлан квартири

У цій квартирі студія Septembre  реалізувала ідею безперервності простору, коли кімнату переходять одна в іншу, відділені лише прозорими перетинками дверей.

У першу чергу, інтер'єр вражає білизною стін, які наче розчиняються у просторі та поєднують окремі зони квартири в єдине ціле. Також привертає увагу ліпнина, яка поєднується з мінімалістичним рішенням меблів та декору.

Кухня виконана в сірих тонах, суголосних із білосніжних обробкою стін. Кухонний фартух та робоча поверхня виконані з мармуру, як і стільниця і їдальні, розташована на тонкій чорній основі. А ось сидіння виконані зі шкіри, колір якої дизайнери зберегли насиченим — ця яскрава пляма виділяє зону їдальні на загальному світлому фоні.

Не можна не відзначити обробку підлоги: паркет у зоні вітальні та їдальні поєднується з бетонним перекриттям підлоги в кухні.

Кабінет, призначений для роботи, має дуже вузьку форму, але дозволяє вільно розміститися двом людям. Одна зі стін є фактично відкритою шафою для книг та журналів. У цій кімнаті ідея незвичайної обробки підлоги продовжується: сіра бетонна підлога підходить стилю оригінальної мозаїки.

Спальна кімната, яка не відступає від загальної білої концепції, має два акценти, які представлені оригінальними світильниками.

Стіну біля узголів'я ліжка одночасно відділяє відкрита шафа від спальної зони та імітує плавний перехід підлоги у стіни, який робить кімнату схожою на білий куб.

Розсувні двері та коридор через всю квартиру візуально додають простору та наскрізного кольору. Вони створюють ефект максимальної відкритості, задуманої дизайнерами спочатку.

Ілюзія нескінченності у ванній кімнаті створюється за допомогою великого дзеркала, яку відображує вікно та оригінальну плитку. Золотий акцент тут зроблений на карні, який видніється зі стіни.

Дизайнери не обмежилися оригінальною шестигранною плиткою у ванній, вони виконали її з двох кольорів у тій частині невеликої кімнати, яка розташована безпосередьно перед вмивальником, який знаходиться на чорній металевій основі. Гармоніюють з цією підставкою полички для банного приладдя. З плитки викладена не тільки підлога, але і стіни, які підсилюють ефект нескінченності у невеликому просторі.

Фото: David Foessel


НАША ДУМКА:

Затишна квартира для двох прихильників вивіреного стилю.

Elena Фото
Elena
Теги:
  • 2 132 переглядів
  • 0 коментарів
Читайте далі
Faqindecor Контакты: Телефон:+380636949447, Электронная почта: faqindecor@gmail.com Адрес: 7, Gogol str, Kharkiv, Ukraine