Канал телеграм]
Шведська благодать на 35 м² Фото
Інтер'єр

Шведська благодать на 35 м²

Витончене рішення для невеликого метражу
  • 1 585
  • 0
  • Площа Площа: 35 кв.м.
  • Адреса Адреса: Стокгольм, Швеція
4 репостів

Квартира-студія в Стокгольмі займає всього 35 квадратних метрів, але може похизуватися раціонально продуманим інтер'єром. Функціональність та витонченість — характерна риса «шведського щастя».

Житловий простір квартири формують такі зони: передпокій, кухня-їдальня, вітальня та спальня, усі вони плавно переходять одна в іншу. Зонування приміщення, в основному, виконане за допомогою кольору.

Экстерьер домаЕкстер'єр будинку

Гра кольору

Інтер'єр побудований на контрасті кольорів. За основу взяли білий колір — він допомагає надати об'єм житловому приміщенню, а чорний колір, на противагу йому, окреслює зони. Меблевий мінімум дозволяє полегшити сприйняття простору, однак, це ніяким чином не впливає на функціональність житла.

«Шведское счастье»«Шведське щастя»

Оптимізація простору

Хоча, по суті, передпокій являє собою умовну зону (бо він становить єдиний простір із кухнею, а точніше сказати, з кухнею-їдальнею), тут влаштовані невеликі системи зберігання.

Входная группаВхідна група

Функціональность зон

Кухня-їдальня: невелика зона відповідає усім функціональним вимогам. Усе кухонне начиння розмістили з одного боку кухонної зони. Багато рейлінгів та велика шафа від підлоги до стелі забезпечили зберігання усієї побутової техніки.

Кухонные шкафыКухонні шафи

Контрастне поєднання

Концентрація техніки з одного боку дозволила звільнити місце для приготування їжі на робочому столі, а також слідкувати за чистотою робочої поверхні, яка розмістилася на протилежному боці.

Кулинарное поприщеКулінарна нива

Меблеві фасади гранітного кольору елегантно розбавлені індустріальними елементами, такими, як контрастна цегляна стіна та мідні світильники, що додає особливих ноток домашній атмосфері.

Промышленный характер элементов декораПромисловий характер елементів декору

Посеред невеликої кухні розташувалась зона для обіду.

Компактная столоваяКомпактна їдальня

Раціональність приміщення

Вітальня представляє собою невелику зону відпочинку: м'який диван, журнальний столик та TV-зона — усе необхідне, щоб розслабитись після напруженого буднього дня.

Уютная зона отдыха Затишна зона відпочинку

Стіна вітальні декорована композицією дзеркал, такий прийом дозволяє візуально розширити об'єм та максимально наповнити простір світлом. Яскравий текстиль надає динамічного характеру на наповнює позитивом.

Оригинальный декор стеныОригінальний декор стіни

Щоб не красти зайвий простір, вітальню від спальні відділили за допомогою скляної перетинки. Це не порушує цілісне сприйняття простору, і в той самий час дозволяє розмежувати зони.

Обрамление приватной зоныОздоблення приватної зони

Чорний металевий каркас елегантно розбавляє білосніжні стіни та оживлює спокійну атмоферу спальні. Ефект підсилює дубову підлогу чорного кольору. Стіна біля узголів'я ліжка прикрашена ахроматичною фрескою, що дозволяє повною мірою насолодитися естетикою кольорового стилю.

Элегантный сдержанный стильЕлегантний стриманий стиль

Ванна кімната продовжує заданний стиль.

Маленькая дверца в уборнуюМаленькі дверцята до вбиральні

Зелений колір став акцентним доповненням і цієї зони.

Немного романтики добавят свечи Трохи романтики додадуть свічки

Природне наповнення

Інтер'єр щедро доповнюють вкраплення зеленого кольору, які знайшли відображення у кольоровому наповненні. Квіти присутні у всіх зонах квартири-студії. Єднання із природою можна побачити як в живому наповненні кімнатними рослинами, так і в декоративному оформленні стін картинами.

Зеленая составляющаяЗелена складова

Фото: syndyk


НАША ДУМКА:

Маленька квартирка прикрашена просто та вміло, декор підібраний зі смаком та стилем. Обов'язковий фінальний акорд естетичної насолоди — це, звичайно, квіти!

Olga Фото
Olga
  • 1 585 переглядів
  • 0 коментарів
Читайте далі
Faqindecor Контакты: Телефон:+380636949447, Электронная почта: faqindecor@gmail.com Адрес: 7, Gogol str, Kharkiv, Ukraine
Добавить проект